skip to Main Content

Nee, we doen niet mee deze zomer, het WK voetbal van 2018 moet het zonder Oranje doen, want we hebben ons weer eens niet geplaatst. Maar gedeelde smart is halve smart en dus verzacht de uitschakeling van Italië de pijn een beetje. En over Italië gesproken, één van de meest iconische merknamen uit dat land is ongetwijfeld Panini, je weet wel, van die voetbalplaatjes die we allemaal wel eens hebben gespaard, geruild en die ons uiteindelijk tot een halve razernij bracht omdat we van bepaalde spelers een stuk of 20 plaatjes hadden, maar op de een of andere manier een paar topspelers nergens konden bemachtigen.

Achteraf kijken we natuurlijk met een mooi gevoel terug aan die tijd, net zoals we aan onze middelbare schooltijd steeds rooskleuriger terugdenken. En hoe mooi is het dan om te zien dan onze vrienden van COPA Football een set t-shirts op de markt hebben gebracht in samenwerking met Panini: de Panini-COPA-Football-heritage lijn. De t-shirts hebben een opdruk van het Panini-album van verschillende WK’s en brengen ook twee shirts met een collage van albums.

Eigenlijk zou je, op vertoon van een compleet album zo’n t-shirt gratis moeten krijgen in de COPA Football Flagship Store. Volgens ons zit een fikse korting er sowieso wel in. Maar je kunt je ook de moeite besparen en zo’n schitterend COPA-Panini t-shirt online bestellen, we zijn benieuwd welke je kiest.

Panini COPA tshirts

Facebook Comments

Studio Retro

Studio Retro is een initiatief van Gogme United, Rodzooi en MotherSoccer. Doel van deze site is om mooie verhalen te combineren met nieuws over retro sportkleding, toffe accessoires en nog veel meer...

Back To Top