skip to Main Content

Wie kent het fameuze commentaar van Jack van Gelder tijdens de kwartfinale van het WK1998 nou niet? Welke voetballiefhebber krijgt nou geen kippenvel, koude rillingen van geluk én opkomende tranen achter z’n ogen als je de beelden terugziet. Lange pass De Boer, Jack begint er plotseling in te geloven, op Bergkamp, Dennis Bergkamp, hieeeee, DENNIS BERGKAMP, hieeee, DENNIS hieeee Bergkamp!

Voetbalkunstenaar Barry Pirovano, alias @PIRO, heeft een aantal iconische voetbalmomenten tot kunst verheven; Zlatan, Maradona, Zidane, De Jong, Immers, Rijkaard en Völler, Kuyt, De Wolf en Sneijder. Ze zijn er allemaal, evenals een prachtige collectie voetbalstadions en andere exclusieve kunstwerken. Maar met deze van Bergkamp aan de muur overleef je lachend een Oranjeloos WK.

Het mooie is dat deze kunst nog prima te betalen is en misschien wel eens heel veel geld waard kan worden, zo zijn Brood en Warhol tenslotte ook begonnen…

Check het volledige aanbod op de website van Barry Pirovano en mocht er niks tussen zitten voor je, dan kun je ‘m altijd vragen om jouw moment te vereeuwigen in Piro-stijl.

 

Facebook Comments
Back To Top