skip to Main Content

Total Football Festival 2018

Zaterdag is het weer zover, het jaarlijkse Total Football Festival dat dit keer in de Amsterdamse Melkweg wordt gehouden. Daarmee is de cirkel een soort van rond, want de allereerste editie werd gehouden in De Balie op het Leidseplein, waarna het festival verhuisde naar het Felix Meritis, het Louis Hartlooper complex in Utrecht en het Patronaat in Haarlem.

De Melkweg kon wel eens de juiste locatie zijn voor dit sympathieke voetbalfestival zijn, want deze voormalige melkfabriek heeft een intieme bovenzaal en bar op de bovenste verdieping waar je kunt genieten van de verschillende programma onderdelen, de muziek van DJ Mothersoccer of gezellig kan kletsen met andere voetballiefhebbers.

Het thema van de dag is Italië, een prachtig voetballand dat bol staat van de tradities, prachtige verhalen, drama en misschien wel de mooiste voetbaltenues van Europa. De organisatie looft ook dit jaar een prijs uit voor de bezoeker van het mooiste Italiaanse shirt, dus dat belooft een prachtige gezicht te worden.

Het programma van de dag kun je vinden op de Facebook page van het Total Football Festival en op Ticketmaster kun je nog de laatste kaarten bemachtigen.

Wij zijn er zaterdag ook en hopen je te ontmoeten op het ‘Festival di Calzio Totale

Facebook Comments

Studio Retro

Studio Retro is een initiatief van Gogme United, Rodzooi en MotherSoccer. Doel van deze site is om mooie verhalen te combineren met nieuws over retro sportkleding, toffe accessoires en nog veel meer...

Back To Top